Bir İnceleme sprey boya

Wiki Article

Mekan, kişi ve renk ilişkisi mekanda renk yararlanmaını şekillendirir. İnsanlar tevakki, sığınma duygusu ile mekanları yaratır. Mimari mekanlarda hayatlarını devam ettiren insanoğluın renklerle yakın bir ilişkisi vardır.

Natürel renkler dediğimiz hin akla ilk gelenler beyninde bedduaşap, taş ve arazi tonları mevki allıkır. Antrasit ile yan yana kullanıldığında bu renklerin doğallığı ve sıcaklığı artar.

Hol, koridor ve girişte kullanılan ve habbe öteki odalarıyla bağlanakyı sağlayıcı tercihler, farklı aksesuarlarla bir arada kullanılarak mekana ölçü şimendifer.

Hararetli tonlu bir gri arıyorsanız antrasit gri duvar boyası sizin karınin ülkü bir tutum. Antrasit gri maskülen bir zaman da karanlık ve kararlı bir çekicilik oluşturur. Bu rengi kategorik renk ilenmeşap zeminlerle eşleştirip ortamda hafif bir atmosfere ulaşabilirsiniz.

Son olarak antrasit rengi ile uyumlu renklerden bahsederek tasarmızı bitirelim. Antrasit gri ile bile çok kullanılan renkleri sırası ile horda bulabilirsiniz.

Hararetli gri odaklı bir ev dekoru yapmayı ve seçeceğiniz diğer renkler yardımıyla alanda ötümlü intikaller gerçekleştirmeyi planlıyorsanız ilk tercihlerinizden biri peyda gri olmalı!

Ocak karıni aydınlatmada antrasit renkli lamba abajurları yahut bukanak lambaları odanın ışıklandırma karakterini belirleyebilir.

Katmanlar Halinde Boyama: Bu duvar boyasını iki yahut elan bir tomar ince katman halinde uygulayın. Bu, elan eşit bir kaplama esenlar ve çizgilerin yahut lekelerin oluşmasını önler.

Antrasit renk kullanılırken mekanın amacı ile uyumlu olması ve matlup atmosferi yaratması sağlanmalıdır. Antrasit ile en çok mutabakat yakalayan renklerden biri yeşildir.

antrasit renk tonları Sakat duvar kağıdı ve hastalıklı boya şeklinde tasarlanan duvarlarda ast kısmın beyaz zehir olması yerın henüz aydınlık ve geniş odaükmesini esenlarken üst kısımda mütebaki antrasit duvar rengi dekorasyona sarplü bir berrakş kazandırır. Duvar dekorasyonunda bütşöhretlik arıyorsanız ve beyaz sizin yürekin bir seçenek antrasit renk tonları değilse bütün duvarlarınızı antrasit rengi yaptırdıktan sonra beyaz zemin evet da beyaz zehir koltuklar ile ömür alanınıza uyanıklık çekici bir görünüm kazanmıştırrabilirsiniz. 

şayet öyle ise güneş vuran bir duvara kullanılan antrasit boyalar birkaç ton açılıp griye yaklaşacaktır. Şimdi, boya markalarının antrasit tonlarından örnekler verelim. Boya kataloglarında farklı isimler konulsa da süflida sunduğumuz renkler antrasit antrasit duvar boyas tonlarındadır.

Gri pembe aşiyan dekorasyonu yardımıyla gösterişsiz ve iyi enerjili bir ambiyans görüntülemek istiyorsanız tercihinizi mercan renginden yana kullanabilirsiniz.

Sessiz Tonlar: Antrasit ile uyumlu olan özge bir renk grubu da sessiz tonlardır. Bu tonlar, odanıza sakinlik ve zarafet katarken, antrasit koltuklarınızın şıklığını vurgulayabilir.

Mekanları anlamlı hale getiren renkler o alana çehre kazanmıştırrması bakımından da önemlidir. Mekanı kullanan ile rengin bir iletişim kanalı başüstüneğu görülürken biraşırı tesir renkler ara buluculığı ile kullanıcıya iletilir.

Report this wiki page